Ahoj.
Jmenuji se MLÉČNÝ KARAMEL a než mě dopřeješ svým chuťovým buňkám, chtěl bych Ti dát několik rad, jak na to a taky Ti o sobě poskytnout pár zajímavých informací.
Jsem vyroben z poctivého kravského mléka dodávaného přímo z prověřených farem /nikoli krabicového UHT/ a z řepného cukru.
Prošel jsem úspěšně mnoha zkouškami v akreditované laboratoři. Než budu pokračovat o sobě, musím Ti říct či připomenout, že řepný i třtinový cukr – to jsou disacharidy, které jsou sice důležitým zdrojem energie, ale aby ji tělo dokázalo využít, musí vynaložit velké úsilí a složitým chemickým procesem tuto sacharózu rozložit na cukry jednoduché – fruktózu a glukózu, které jsou pro organismus mnohem lehčeji stravitelné a potřebné. K tomu z těla spotřebovává vitamín B, vápník, hořčík a další důležité látky, které tělo opět potřebuje doplnit a pokud je nemá, strádá.
A teď se Ti musím pochlubit, že při mé výrobě – což je také dlouhý proces, už dochází k rozkladu sacharózy na fruktózu a glukózu, takže Ty můžeš mlsat zdravěji, nabíjet se pohotovou a mnohem čistší energií než poskytuje spousta jiných mlsků a nebudeš tolik zatěžovat a okyselovat svůj organismus.
A jak na to mlsání:
Umím úžasně osladit kávu, skvěle chutnám jako poleva na ovocné saláty / zvláště s banánem a jablíčky si rozumím/, palačinky, nákypy, moučníky, jako přísada do dortových náplní, taky kolečka klobásy nebo kousky uzeného, kterému udělám kabátek chutnají výtečně, když mnou lehounce potřeš steak – vskutku neprohloupíš, nebo ráno místo másla na celozrnný chlebík……..
a možná už dostáváš další nápady i Ty.
No a samotný? Jen mě ochutnej….
Přeji Ti dobrou chuť a spoustu sladkých, spokojených a usměvavých dnů.
A protože jsem MLÉČNÝ a bez konzervantů, musím bydlet v LEDNICI !
Jsem BEZLEPKOVÁ dobrota.
Tvůj Mléčný karamel.